My Counter

Search

Sunday, January 10, 2010

Ко су први људи ЕТФ-а?

Ко су први људи ЕТФ-а?
Упознајте руководство ЕТФ-а, видите шта они имају да кажу о ЕТФ-у, својим дужностима и циљевима.

Савет ЕТФ-а: руководеће тело Факултета
ЕТФ-ом руководи Савет Факултета, којег чине чланови из наставног и ненаставног особља Факултета, представници студената и представници Владе Републике Србије, која је оснивач Факултета.

Наставно-научно веће (ННВ)
Научно-истраживачким радом и наставом руководи Наставно-научно веће Факултета. Њега чине сви професори, доценти и асистенти Факултета.

Катедре
Сав научни и наставни рад на ЕТФ-у организован је на катедрама. Сазнајте које катедре постоје, којим областима се баве, ко су предавачи и асистенти.

Локација и зграде Факултета
ЕТФ, на жалост, још увек нема сопствену зграду, већ је највећим делом лоциран у згради техничких факултета Универзитета у Београду. Ова зграда се налази у центру Београда и једна је од најлепших у граду. Можете упознати и остале објекте које користи ЕТФ и где су смештене лабораторије, учионице и канцеларије запослених.

Донације: како ви можете помоћи ЕТФ-у?
Као и сви други Факултети чији је оснивач Влада Републике Србије, и ЕТФ мучи муку са недостатком финансијских средстава и свака помоћ је добродошла. Ако имате жељу да помогнете ЕТФ-у, као и да видите шта су други урадили можете то погледати на странама посвећеним донацијама и донаторима ЕТФ-а.

Алумни и пријатељи Факултета
ЕТФ је међу првим факултетима Универзитета основао своју алумни организацију која окупља бивше студенте ЕТФ-а и људе који желе помоћи Факултету, пријатеље Факултета - BAFA (Belgrade Alumni and Friends Association), која има секције широм света. Овде, на алумни сајту, можете потражити и неког свог бившег колегу, видети где је сада и шта ради и можда га контактирати.

No comments:

Post a Comment